Proiecte

UrsuLa Strada (outreach/streetwork)

Proiectul UrsuLa Strada există din 2017, iar beneficiarii/clienții lui sunt:

Abordarea profesională se face pe baza teoriei centrării pe persoană, pe low threshold și este orientată pe lebenswelt (Hans Thiersch), așadar activitatea se desfășoară direct pe strada (outreach & streetwork). Specificul acestei abordări constă în faptul că însuși clientul definește problemele pe care vrea să le rezolve sau să le abordeze, iar asistentul social intervine prin îndrumarea, informarea și motivarea acestuia. Această formă de intervenție profesională se bazează complet pe propria voință a clienților și colaborarea activă cu asistentul social.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, contactați-o pe Ursula prin e-mail ursula@asociatiabaza.ro.

Supervizare în servicii sociale

Serviciul de supervizare în servicii sociale este oferit de Ursula, supervizor certificat (COD COR 263513). Ea oferă, în special ONG-urilor din domeniul asistenței sociale, servicii de supervizare de echipă sau de grup, precum și supervizare individuală. Activitățile realizate de supervizare sunt în acord cu standardele etice și de calitate asociate profesiei.

Supervizarea în servicii sociale este considerată un element esențial în sprijinirea și dezvoltarea profesională și personală a angajaților, în domeniul social. Supervizare este centrată pe medii de muncă, fiind orientată către atribuții profesionale specifice.

Dacă vă interesează acest proiect de supervizare ori doriți să beneficiați de acest serviciu pentru angajații sau voluntarii organizației dvs., o puteți contacta pe Ursula prin e-mail ursula@asociatiabaza.ro.

Baza socială

Baza nu este un proiect, ci o comunitate. Sau un proiect de creare a unei comunități de oameni cu scopuri și valori comune, cea mai importantă fiind: acționează pentru a produce schimbarea în bine pe care ți-o dorești. Mai multe detalii găsiți aici: bazasocială.ro

developed and designed with by